DE-waardepunten levert Voedselbank koffie op

De Voedselbank Zuidoost-Drenthe houdt dit jaar samen met de Lionsclubs Emmen en Boirger-Odoorn weer een inzamelingsactie van DE-punten, Het publiek wordt opgeroepen om de punten van de pakken Douwe Egberts koffie uit te knippen en te schenken aan de Voedselbank. Zoals bekend kunnen ze niet meer rechtstreeks worden ingeleverd. Alleen bij Blokker kunt u ze nog ruilen tegen bepaalde artikelen.

Door de betreffende DE-punten beschikbaar te stellen, helpt u de Voe3dselbank. Het bekende  koffieconcern Douwe heeft namelijk aangeboden om de waardepunten –net als de afgelopen jaren al gebeurde-om te zetten in pakken koffie, speciaal om de voedselpakketten aan te vullen. Het bedrijf doet echter meer: Douwe Egberts verhoogt het aantal met de punten  gespaarde pakken koffie met vijftien procent!

Koffie is een zeldzaam product voor voedselbank, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt slechts sporadisch voor in voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd.

Heb u waardepunten, dan vragen wij om ze te doneren en ze voor 1 maart in te leveren. U  kunt ze in één van de speciale DE-verzameldozen deponeren die in de supermarkt staan. Ook kunt u ze eventueel ook opsturen aan (of afgeven bij) de Voedselbank in Emmen , Kapitein Nemostraat 1f, 7821 AB Emmen.                                                   

En spaar gewoon door; de actie wordtt wellicht volgende jaar herhaald. Voor eventuele nadere informatie kan worden gebeld met 06-51627035